top of page
Zoeken

Update van Nymph bij 'Pricetag' screening tijdens het DC APA Film Festival

Twee belangrijke onderwerpen: het gevoel erbij te horen en bewustzijn over de geestelijke gezondheid. Bedankt DC APA Film Festival en Judy Go Wong voor het ontvangen van mij tijdens de Mental Health Awareness-maand en de geweldige gastvrijheid. En bedankt iedereen die naar PRICETAG kwam kijken. Mijn hart vult zich met voldoening elke keer als iemand naar me toe komt om me te vertellen dat hij of zij zich herkent in de film of geraakt is door de film. Twee jaar geleden, tijdens het maken van deze film, zou Washington DC niet de plek zijn die in mijn gedachten opkwam als je mij zou vragen waar de film volgens mij op het grote scherm zou eindigen. Geen enkele plaats eigenlijk. Ik hou van filmmaken en ik ben zo dankbaar dat ik beloond word voor iets waar ik van hou. En aan mijn getalenteerde team en supporters in Nederland; Ik vertegenwoordig ons allemaal! - Nymph
Comments


bottom of page